Hydradermie

De sterbehandeling
Hydradermie is een exclusieve behandeling waarmee u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een nieuwe huid kunt krijgen. Geschikt als schoonheidskuur eens in de maand, het hele jaar door: om er in alle jaargetijden stralend en mooi uit te zien. Er bestaan vijf versies van deze behandeling, afhankelijk van de behoefte van de huid en de gestelde doelen. Hydradermie wordt uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialisten, die met goed gevolg een inscholingstage hebben gevolgd.

De geheimen van de behandeling:

  • De ionisatie: In het tempo waarin de rollers over de huid worden bewogen worden de verzorgende gels in de huid geioniseerd. De verzorgende werkstoffen versmelten met de huid en maken de opperhuid bijzonder mooi.
  • De dampbehandeling: In enkele minuten leeft de huid weer op onder het subtiele effect van de glaselektrode die de huid bestraalt met weldadige prikkels. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken.
  • De liftende massage: Vijftien minuten pure weldaad voor uw gezicht onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist. De gelaatstrekken ontspannen, uw gezicht ziet er jonger uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

Hydradermie