Hydradermie lift

Verjongingskuur voor gezicht en hals

Door het verstrijken der jaren of vermoeidheid worden de gelaatstrekken zwaarder, verliest het gezicht zijn stevigheid en begint tekenen van veroudering te vertonen. Tot nu toe werkten de liftende behandeling in op de structuur van de huid, door het netwerk van de opperhuid aan te spannen en de lederhuid te verstevigen. Nu brengt hydradermie lift een revolutie in verjonging teweeg door de gelaatstrekken te stimuleren, om ze nieuwe tonus te geven en zo de gelaatstrekken op te halen, met als gevolg een spectaculair lifting effect.

Hydradermie lift is een liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent op de gelaatstrekken. De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht en de gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit.

  • De ontgiftende drainage: De drainerende bolelektroden die over het gezicht worden bewogen verdrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.
  • De spierstimulatie: Tijdens de spierstimulatie ‘werken’ de spieren, krijgen meer volume en tonus en worden de gelaatstrekken opnieuw aangespannen.
  • De massage: De behandeling wordt afgesloten met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te versterken.

Hydradermie lift